Огромно задръстване - около 3 км, има все още на пътя Карлово-Пловдив заради верижната катастрофа, която стана по-рано днес. Платното е в стъкла. Оказва се, че има още една катастрофа - между Иганово и Анево. Кола се е забила в дърво.

Все още причините за инцидента не са ясни. На мястото има линейка, съобщи репортер на Glas.bg. Сериозно пострадал е 54-годишният шофьор, който пътувал сам в колата. В момента го транспортират в болница в Пловдив. До приключване на огледа се спира движението в участъка на катастрофата.

Тъй като няма обходен маршрут, разследващите предприемат действия да се освободи поне едната лента за движение, съобщиха от полицията.

Очаквайте подробности!

Припомняме, друг инцидент на пътя Карлово-Пловдив предизвика задръстване. Верижна катастрофа е станала между три коли. Няма пострадали. Сигналът е от 16.30 ч. Между Граф Игнатиево и Пловдив са се сблъскали Фолксваген, Ситроен и БМВ. По първоначални данни няма пострадали. Водачите да преминават с повишено внимание и съобразена скорост в участъка на птп.

Верижна катастрофа на пътя Пловдив - Карлово! Движението е затапено