Баща на две деца пострада лошо в чужбина. Сега Стилиян Димитров е вече в родината, но се нуждае от нашата помощ, за да се справи с множество травми, причинени от катастрофа. Ето какво написа негова приятелка в една от социалните мрежи:

"Стилиян е наш близък приятел, който пострада при ПТП в чужбина. Инцидентът се случва на 06.10.20 г. в град Гюргево (Румъния), където като пешеходец е пометен от бързодвижещ се автомобил. Малко по-късно същия ден по спешност е настанен в Клинична болница за спешни случаи „Багдасар – Арсени“ в Букурещ. Диагнозата е: Политравма вследствие на ПТП, счупване 1/3 проксимално на десния хумерус; отворено счупване тип III B G-A дясна подбедрица; счупване на повече от 3 места (коминутивно) на двете кости на лява подбедрица; напречно счупване на апофизата на L4 L5, множествени ребрени счупвания.

След два критични дни и няколко животоспасяващи операции, нашият „Боец“ идва в съзнание. Следват много болки и отново операции. На 12.10.20 г. Стилиян е транспортиран със специален екип до ВМА – МБАЛ Варна. Премина успешно още една тежка операция на дясната ръка, при която е инплантиранo чуждо тяло. Но за съжаление, предстоят още много операции.

Стилиян Димитров е на 40 години, родом от гр. Търговище. Живее във Варна с прекрасната си съпруга Пламена. Имат две слънчеви момичета – Ванеса и Симона.

Тежкото състояние на Стилиян е поправимо. Но пътят ще е дълъг и свързан с много средства. Средства, които са непосилни за семейството му. Затова Ви молим, нека им помогнем! Нека видим отново щастливите усмивки на това семейство! Само ЗАЕДНО ще успеем! Нека изпратим много сила и енергия на Стилиян! Тя му е необходима! И помогнем с толкова, колкото имаме!"

Прилагам ДАРИТЕЛСКА сметка, по която можете да изпратите Вашите средства за лечението му:
Стилиян Стефанов Димитров
IBAN: BG83STSA93000027487232
BIC: STSABGSF
Банка ДСК - АД