Още хора и известни личности се присъединиха към инициативата да нахранят нуждаещи се в  София. Началото преди три седмици поставиха три млади жени - Соня Чакърова, Цвети Стоянова и Борислава Ненкова. Сега торбите с храна са много, защото към тях се присъединиха много хора. Храната по традиция те оставят вечер в 21.00 часа. Но има и такива като Кирил Паризов, Надя Славова, Цветомил Младенов и Дияна Христова, които оставят хранителни продукти на обяд.

Вече ви показахме някои от лицата на доброто. Всяка вечер идват нови. Хора от различни професии, някои от тях в момента не работят, но споделят, че искат да помогнат на тези, които съвсем нямат.Идват и известни личности. Като Ники Кънчев. Заради постовете си Facebook за инициативата на „Защото сме хора“, с него се свързали още известни лица от шоубизнеса. Така и певицата Десислава се присъедини и предложи помощ.

„В този труден момент за страната ни, шоубизнесът също страда и няма работа. Нека всеки, който може да помогне, да го направи с каквото може на тези хора, които нямат храна дори“, каза в интервю за Glas.bg Ники Кънчев.

Вижте: