Овен

Време е да отворите сърцето си, за да погледнете в него. Вероятно ще се изумите. Преодолейте миналото си, за да пребъдете в бъдещето си.

Опитайте се да контролирате своите емоции, тъй като това може да повлияе негативно на здравето ви. Консумирайте повече течности, това може да помогне за подобряване на вашето здраве.

Телец

За едни животът е суров, за други - сиво ежедневие. Всичко това превръща чувствата в дефицит. Събудете трепетите в себе си, консумирайте и малкото си щастие, и скоро ще получите това, което желаете.

Трябва да избягвате всякакви спорове или разногласия, тъй като такива могат да причинят хипертония или безсъние, особено днес. Това би могло да бъде следствие от стресова ситуация.

Близнаци

През този ден е важно да обърне внимание на другите важни аспекти от живота, които са различни от любовта. Вероятно, ще се наложи да посетите болен, нуждаещ се или вашите родители.

Прогнозата на здравният ви хороскоп отчита, че днес не се очертават сериозни проблеми от здравословен характер. Приемът на повече витамини през днешното променливо време ще бъде само във ваша полза.

Рак

Никога не спирайте да тичате след мечтите и желанията си. Имате цял един живот, за да постигнете своите цели. И не опитвайте с цената на всичко да постигнете желаното, защото ще съсипете ценните моменти.

В случай, че сте с наднормено тегло, трябва да контролирате хранителните си навици, за да се предотвратят евентуални  заболявания. Ако оставите теглото си без контрол, може да предизвикате нежелани последствия.

Лъв

Дори да ви се струва трудно днес да стоите с този, когото обичате, опитайте се да останете непоколебими и решителни, независимо от това, което съдбата ще ви поднесе. Щастието докосва силните.

Не бъдете летаргични днес, отделете време и за тренировки, и за почивка. Фокусирайте се върху вашето движение, ако нямате възможност да спортувате, си направете една дълга разходка.

Дева

Ще се наложи да бъдете готови за самопожертвование днес.  Вашата любов изисква да жертвате его-то си за онези, които обичате - без значение колко голяма ще бъде жертвата.

Страдащите от диабет, проблеми с щитовидната жлеза, язва, високо артериално налягане или грипен щам, не трябва да пренебрегват състоянието си, в противен случай здравословното им състояние може да се влоши.

Везни

Днес, вие първи ще трябва да направите стъпката за опрощение на вашите грешки. Вероятно, това ще се наложи от възникналите проблеми с любимите ви хора и раните, които сте нанесли.

Прекалената изнервеност може да ви насърчи да посегнете към нездравословни храни. Вероятно, ще бъдете склонни да си закупите храни - полуфабрикати, под предлог, че сте прекалено уморени и не ви се готви през този „изтощителен“ ден.

Скорпион

Преодолейте своята гордост и позволете на сърцето си да обича свободно, без страх от отхвърляне или лоши последствия. Не забравяйте да дадете всичко възможно от себе си днес.

През този ден ще се наложи да сте абсолютно предпазливи със здравето си, особено ако в момента страдате от някакво заболяване. Уверете се, че спазвате наставленията от вашият лекар и си дайте достатъчно почивка. Това ще ви осигури по-бързо възстановяване.

Стрелец

Вероятно, днес ще разберете, че е настъпил онзи момент, в който трябва да направите трезва оценка, дали да останете във вечното си усамотение. Прозрението е рядкост, ала споходи ли ви, отплатата ще бъде щедра.

Препоръчително ще бъде да селектирате вашето хранително меню днес. Включете предимно зеленчуци и ако не сте вегетарианци добавете бяло месо. Избягвайте захарните изделия и най-вече червеното месо.

Козирог

Вероятно ще разберете, че отсъствието на любов не е нищо тревожно, защото ви се случва по-често, отколкото сте очаквали. Ще имате възходи и падения днес, така че понесете тези падения, за да оцените възходите.

Наложително е да се въздържате от така наречените бързи храни, доколкото е възможно. Също така внимавайте, когато шофирате, защото е възможно да получите ненадейно световъртеж, така че бъдете предпазливи през този ден.

Водолей

Идва време в живота на всеки един човек, в което може да почувства силното присъствие на любовта. Вероятно, днес това усещане ще ви сполети, за да съумеете да разпознавате и оцените онези ценни моменти, които не се появяват твърде често.

Бъдете внимателни, може да ви споходят известни  неразположения и в такъв случай ще се наложи да сте близо до леглото си. Това, разбира се, може да ви лиши от насладата от красивите преживявания навън, ала може да се очаровате от някой филм или книга.

Риби

Изглежда, днес ще имате шансът да внесете баланс в живота си. Това състояние е изключително важно за вас, за да оцените нещата от живота. Каквото постигнете, това и ще ви остане.

Приемът на храна ще бъде вашият приоритет през този ден. Избягвайте да преяждате, особено вечерта. Също така, балансирайте приемът на количеството протеини, въглехидрати, витамини и минерали, за да подхранвате здравословно тялото си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.