Среднощните забранени празненства определено разгневиха пловдивчани. Над 50 души в компанията на любимия ни „батко“ се повеселиха в ресторант Рибарника в Пловдив, но... не за дълго.

Умопомрачителен купон се вихри в пловдивски ресторант. Милко Калайджиев забавлява гостите! ВИДЕО

Припомняме, че поводът беше рожденния ден на собственика, а наред с подаръците, гостите трябваше да платят и глоби.

Поканените на партито е трябвало да влизат през задния вход, и както в екшън филмите, са използвали парола, за да бъдат допуснати. „Рождения ден на Митко“ са били ключовите думи.

Не закъсняха и шегите в социалната мрежа, където буквално часове след бесния купон, хората започнаха да се питат: „Знае ли се къде ще пее бат Милко тази вечер?“ и „Някой да знае днес (събота) в колко часа отваря Рибарника. И някакъв телефон за резервация. Благодаря предварително“!

По-рано днес областният управител Дани Каназирева коментира случката с думите: "Изключително безотговорно поведение. Ще настояваме за сериозни санкции. Не може, когато цялата държава се опитва да овладее последиците от епидемията, когато два месеца има затворени бизнеси и очакваме разхлабването на мерките, подобни случаи да подлагат под риск постигнатото. Наистина е жалко как много бързо се забравя ситуацията от ноември месец с препълнените болници и десетките тежки и фатални случаи на ден".

Солени глоби за купонджиите в Рибарника. Каназирева: Ще има сериозни санкции!

„Пиленцата дойдоха при батко, само че бяха с качулки и автомати“, „За милиони няма закони, а за кокошка няма прошка“, са само част от коментарите на в социалната мрежа.