Военнослужещ от 61 Стрямска механизирана бригада показа, че романтиката не е чужда в армейските среди. Ефрейтор Станимир Бумбалов поиска ръката на любимата си в родния й град Клисура по един нестандартен начин. 

Облечен в народна носия, младият мъж коленичи пред монумента на Боримечката под звуците на българските традиционни инструменти - тъпана и гайдата, пред нищо неподозиращата детска учителка Марияна Тотева. Чаровната дама бе изключително развълнувана, но без колебание каза заветния отговор „Да!”.

Ефрейтор Бумбалов е отговорен военнослужещ, с опит и доказани високи професионални качества. Той е един от основните участници на 61 механизирана бригада в редица силови спортни състезания като: „Murph challenge”, „Legion Run”, „Commando challenge” и други кросфит съревнования, където достойно защитава имиджа на бригадата.

Изграденото в годините уважение към него се гради и на опита, натрупан по време на мисиите в Афганистан, а сега той отново отправя поглед към поредното предстоящо предизвикателство, съобщава Trafficnews.bg.

Ефрейтор Станимир Бумбалов не крие, че е подготвил още много изненади за своята любима и казва, че най-хубавото тепърва предстои.