В първата част на разказа си за пещерата Утробата край Кърджали нейният изследовател и жрец руснакът Владимир Овсянников хвърли бомбата: Дева Мария е заченала точно тук, в Утробата! Исус е заченат в българската пещера!

Търсещият изследовател на аномални зони и паранормални явления, телепат, сензитив, вселенски монах, познавач на различните религии и метафизик е „видял“ зачеването – ясно и категорично. Бидейки в транс и приемайки информация в мозъка си, той е осъзнал точно какви действия са провеждали жреците с жена в пещерата, за да й помогнат да зачене. А след сеансите ясно разбира, че тази жена е Мария - майката на Исус.

За първи път човекът, който се е срещал с Далай Лама, Сай Баба, Йоан Павел II, публично разказа пред Glas.bg за своето видение, основано не само на медитативните му практики, умението му да се ползва от звуковите вибрации, свободата да се чувства единен с цялото пространство, намирайки се над пространството, но и на усещането, че е носител на древните традиции, които са заложени в съзнанието му, в биологическия му организъм, и в тези способности, които има – телепатия, телекинеза, ясновидство, преместване в пространството.

Това, което ще разберете сега обаче, вероятно ще бъде трудносмилаемо за повечето от вас...

Възможно ли е и днес да се зачене „непорочно“ в мистериозната българска пещера Утробата? Знае ли Владимир Овсянников методиката за това и готов ли е да я тества на желаещи жени?

„Да, аз знам методиката и съм готов да я тествам на жена, която пожелае. И да докажа, че това е било и това е възможно“, каза Владимир пред Glas.bg. „Имам договореност с вашата Академия на науките за наблюдаване на процесите, за да се изключат по-нататъшни тълкувания... Те всичко ще контролират, записват и ще бъде събрано всичко в научен и общопознавателен материал, който ще бъде предаден на обществото, за да се покаже, че този механизъм е реален в своето единично проявление“, обяснява жрецът на Утробата.

„Към мен са се обръщали жени с проблем да заченат, но тяхната възраст биологически беше пределна и не беше възможно това да се случи. От историята знаем, че Мария е била на 17 години. Това първо. Второ – тя е била послушница в определена християнска секта, където са се хранели с много малко месо, занимавали са се с труд на чист въздух и са консумирали растителна храна.  

Да, сега е възможно да се повтори такова събитие. Но за това са необходими ред условия, без които това не може да се случи. Жената трябва да е между 18 и 22-годишна. По-голямата част от своя живот трябва да е провела на свеж въздух, да не употребява често месо и трябва да е готова 6 месеца да се изключи напълно от социалния живот, за да съблюдава определени методики.

И основният момент това е отговорността, която трябва да има и която ще се стовари върху тази жена, когато това стане, а то ще стане...  Отговорността пред това, че фактически тя ще стане реален, днешен праобраз на Дева Мария с всички произтичащи от това последствия. Че нейното дете ще бъде цял живот под прожекторите на всички – от религиозните фанатици до обикновените хора, че тя постоянно ще бъде наблюдавана.

Освен това на този етап не можем да прогнозираме особеностите на нейното дете, защото за тези условни 1000 или 500 години назад (защото аз считам, че тези 2000 години са също изопачена история за Исус, а той е роден в пределите на 500 – 700, до 1000 години назад), за това време експлоатацията на човека на пространството на планетата е довела до появата на допълнителни елементи, които ги е нямало преди 1000 години. Така че способностите на такова дете могат да бъдат по-изключителни, по-необичайни за нас като реални хора. Дори не можем да изключим и някакви радиационни мутации.

Така че има методики – донякъде научнообосновани, донякъде на границата на науката и изследователското начало (защото няма доказателства), способни да активират у жената оплождане на яйцеклетката без участие на пряко мъжко присъствие. Важното е до момента на това събитие жената да е имала физически контакт с мъж, за да може нейният организъм технически да „разбира“ присъствието на други елементи в организма й. И жената, преминавайки тази практика, ще възстанови някои елементи в своята памет, в своите емоционални и психични усещания на основата на преживяния опит.

Благодарение на въздействието на тези елементи, които съдържа в себе си пещерата Утробата, и тези състояния, които произтичат в нея – постоянно, тя е способна да даде тласък, импулс и възможност за всичко това“, завършва метафизикът.

Владимир Овсянников не нарича зачатието „непорочно“. Нарича го монозачатие. Моновъзпроизвеждане на себеподобно.  

И ако непорочното зачатие на Дева Мария е обяснение за смесицата между човешката и божествената природа на Исус, за какво ще бъде обяснение монозачатието?

***

Докато монозачатието все още е в сферата на необяснимото, загадъчното и неопределимото, то в пещера Утробата зачатието все пак се случва – сега и тук. Малко след първата година занимания в пещерата, при Владимир Овсянников дошла двойка от Кърджали. Мъжът и жената използвали различни съвременни методики, но вече 10 години не можели да имат дете. Попитали го може ли да им помогне или по-скоро може ли да им помогне пещерата? След  2 месеца и половина и две посещения на Утробата  жената забременяла...

За „свойството“ на пещера Утробата да дарява бездетни двойки с най-голямата радост на земята – детенце, за това как енергията на пещерата влияе върху хората и как се постига ефектът на оплождане, условно казано, ще прочетете в следващата част на нашия разказ.

Пещера Утробата крие сензационна тайна! Вселенски монах и метафизик я разкрива СНИМКИ