Десетки хора поставиха цветя на лобното място на Милен Цветков, предаде репортер на Glas.bg преди минути.

Работници от Столична община, които отстраняваха разбитата мантинала на мястото на инцидента, направиха забележка на гражданите и ги накараха да премахнат цветята.

От своя страна хората останаха възмутени от думите на работниците.

Цветя са били поставени през целия ден и никой не бе ги отстранил до момента.

Хората, дошли да почетат паметта на журналиста, отправиха критики към шофьора Кристиан Николов, който отне живота на Милен Цветков. Към момента на мястото на инцидента са се събрали над 50 души.

Първи данни от инцидента посочиха какво е убило Милен Цветков

Арестуваха майката на дрогирания водач, убил Цветков

Син на депутат е бил в джипа, убил Милен Цветков! Задържаха го*

Шофьорът, който уби Милен Цветков в катастрофа, се казва Кристиан Асенов Николов и е син на изпълнителния директор на винпром „Карнобат“ – Десислава Николова, разбра Glas.bg. Kолата - Ауди Q7, с която дрогираният водач се заби в колата на журналиста, е фирмена и принадлежи на компанията за винопроизвоство "Десислава Пешева - Комерс"ЕТ.

Информация за това изтече в социалните мрежи часове след като стана ясна трагичната новина за смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков. Според наш читател Пешева (Николова) е съдружничка на Миньо Стайков във "Винром Карнобат". Двамата имат десетина общи фирми. Николов е съдружник с майка си в някои от фирмите. Съдружник е и баща му - Асен Николов.

Пак във Facebook се появи и снимка на колата убиец с номер СА2772ХА, "изловена" да минава на червен светофар. Оказа се, че има и видео в YouTube, в което ясно се вижда как същият джип преди близо 3 месеца си е минал съвсем спокойно на червено на кръстовището на бул. "България" и бул. "Черни връх". Очевидно това си е маниер на шофиране на 22-годишния Кристиан. 

Ето го убиеца на Милен Цветков! ВИДЕО+СНИМКИ

Моят най-добър приятел, голям брат и втори баща

 

Милен Цветков загина при жестока катастрофа!

Дрогиран водач убил водещия Милен Цветков на кръстовище?

С какво ще запомним Милен Цветков?

Приятели и колеги скърбят за загиналия водещ Милен Цветков

20 минути чакали линейката за Милен Цветков?

Арестуваха шофьора, убил Милен Цветков

Доцент от Пловдив един от последните, контактували с Милен Цветков