Скилър влиза в ареста също като сестра си - певицата ЛиЛана.  Александър Деянов – Скилър съобщи сам за това в социалната мрежа.

Бийтбоксърът пише, че няма да плати наложената му парична гаранция, в знак на протест срещу несправедливите според него обвинения.

Той беше арестуван и обвинен за присвояване на европейски средства по проект. Първоначално му беше наложена гаранция в размер на 100 000 лв., но след това съдът я намали на 50 000 лв.

Спецсъдът не пожали Лилана, брат й с гаранция

Ето и какво точно гласи публикацията му:

Вчера изтече 14-дневният срок, който ми беше даден, за да събера и да платя намалената ми гаранция от 100 000 лв. на 50 000 лв.

Взех решението да НЕ плащам тази сума в знак на протест срещу несправедливото обвинение, повдигнато срещу мен.
Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста.

Благодаря за предложената финансова подкрепа на всички приятели, които подадоха ръка, но аз вярвам, че има голям брой хора, които наистина имат нужда от дарения и за това не мога да приема предложената ми помощ. Получих възможно най-ценното от всички близки и познати - вашата подкрепа.

Вярвам, че това ще свърши съвсем скоро, ще има справедливост и ще си върна естествения ритъм на моя живот.

П.С. След като съм взел това решение, не съм наясно какво ме очаква, но утре в 10:30 съм с багажа си пред ареста ”М-р Г. Векилски”.

Александър Деянов - Скилър

Натиск и заплахи срещу свидетели по делото срещу ЛиЛана!