Снимка в една от социалните мрежи разбуни духовете. На нея се виждат две малки деца, изтепосани в ремарке и теглени от син микробус... Фотосът е публикуван във Facebook групата „Забелязано в София“, а според коментиращите действието се разиграва в Бусманци.

Няма да коментираме редно или не е деца да се превозват по този начин - повече от ясно е, че това е незаконно и което е по-лошо - твърде опасно. Независимо от щастливите физиономии на момченцето и момиченцето.

Разбира се, под снимката тутакси се нароиха коментари, повечете от които осъждащит поведението на родителя, решил да превози точно по този начин децата. Но... има и такива, които не виждат нищо лошо в случващото се... 

Забавляват се децата. Хейтърите сега ще подберат човека...

Стига с това "едно време"... Едно време не се караха "ковчези на колела" и хората не се избиваха по улиците като пилета в кланица!
Абсолютно безумие е да возиш дори куче по този начин, а какво остава за дете...

В Европа тези деца вече ще са при социалните и после пак някои ще пищят как и защо... За липса на детско столче за детето взимат точки на водача, заради безотговорността.

А и към тези философи със забавлението - това става на Националната автомобилна пътна мрежа, не на някой изоставен черен път, затворен паркинг или частен двор. Правете разликата нали, щото' после пак държавата каква била като стане белята.