Две седмици след смъртта на 34-годишната Юлия Ангелова – от шофьорът, който я блъсна и уби, няма и следа!

Разследващите отказват да дадат каквато и да било информация по случая. Резултатите от аутопсията на тялото на младата жена са готови. Част от назначените експертизи също имат резултат, но прокуратурата в Бургас отказва да ги оповести.

Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител, но според източници на Glas.bg разследването зацикля.

Припомняме ви,  че Юлия Ангелова бе блъсната от неизвестен шофьор на 26 юли през нощта на пътя Созопол- Приморско. Оказа се, че тя е прегазена от два автомобила в рамките на няколко минути.

Това е колата, убила Юлия до Созопол, погребват я в затворен ковчег

Шофьорът, който пръв я блъснал, още се издирва. Няма свидетели на случилото се, освен разказа на таксиметров шофьор, който е оставил на мястото на инцидента, но потеглил, както и показанията на втория водач, който ударил жената малко преди да издъхне.

Всъщност показанията на таксиджията са доста противоречиви. Според източници от разследването той на няколко пъти сменял версията си. 36- годишният Пламен Милков от созополското село Равадиново е категоричен, че няма вина за случилото се.

Издирват убиеца на прегазената край Созопол Юлия! Говори бащата на детето й! ВИДЕО

Оставил жената по нейно желание на опасния участък. По време на разпита казал, че Юлия се държала агресивно. Казал също, че той не е предизвикал с нищо поведението й. Не и е правил сексуални намеци, защото "бил женен, с две деца, а и не била негов тип".

Нови подробности за прегазената Юлия до Созопол! Разкриха таксиджията, който я возел

Твърди също, че жената разполагала с 20 лева, но близките й открили в портфейла и много повече пари.

В крайна сметка Юлия Ангелова е починала след множество травми. Тя е майка на 9-годишно момиче. Цветелин Цеков е баща на детето й, неин бивш съпруг. Той е полицай и смята да търси истината за смъртта на майката на детето му.

В интервю за Glas.bg мъжът разказа за това как се е променил животът на дъщеря му след смъртта на майка й. Вижте още веднъж интервюто с Цветелин Цеков.

Ето и официалния отговор на въпросите ни по случая на прокуратурата в Бургас:

"Във връзка с Ваше писмено запитване Ви уведомявам, че на този етап Окръжна прокуратура-Бургас няма да предостави информация относно воденото досъдебно производство, по повод на което сте отправили въпроси, тъй като наблюдаващият прокурор не разрешава разгласяване на информация, касаеща разследването. Въпреки, че разследването е в начален етап, по него са проведени множество процесуални и действия по разследването, между които разпити на свидетели и назначени експертизи. Заключенията по тях предстои да бъдат изготвени.

Прокурор Чалъмова- говорител на ОП-Бургас".

Прегазената жена слязла от таксито и тръгнала пеша