Помните ли я? Тя е жената, която спаси лъвчетата Терез и Масуд. Марина е човешката майка на двете лъвчета, които без нейните денонощни грижи не биха оцелели. Сега Марина Георгиева се нуждае от нас. Марина - Лисицата, както я наричат, страда от тежко онкологично заболяване, а навръх Нова година е получила инсулт, съобщи Людмила Кривошиева от "Дивите животни". 

Тя отправи молба за помощ - този път не за животно, а човека, който спасява животни:

Всички я познавате като човешката майка на двете лъвчета Терез и Масуд, но с нея сме спасили живота и върнали здравето на много други животни.

За жалост Марина Георгиева - Лисицата, в последните 2 месеца срещна огромно, дори за нейния силен дух препятствие, зверски се борихме да го пречупим, но битката е доста сериозна.

Нашата дива Марина се бори с последствията от получен на връх Нова Година инсулт, както и тежко онкологично заболяване. В утрешния ден ще бъде преместена в болнично заведение, в което могат да й предложат необходимите медицински грижи, за да няма болка.

Престоят и там ще бъде невъзможен за семейството и от финансова гледна точка и ние бихме искали да Ви помолим за помощ, този път не за животно, а за един от нас. Ако имате желание да помогнете на семейството на Лисицата за покриване на разходите за болничен престой, можете да дарите за нея на следната сметка:

BG48UBBS88881000655219
ОББ АД
Титуляр: Любомила Кривошиева
Основание за плащане: За Марина

Семейството й предпочита да се събират средствата за лечение по моята лична сметка, за да може евентуален остатък да бъде ползван за каузата на Марина - животните, а от сметката на "Дивите Животни" би било невъзможно да се осчетоводят разходи за хуманна кауза, каквато е нейният престой в човешка болница.

Благодарим Ви, че сте с Марина и в тази спасителна акция, този път не за животно, а за самата нея!

Любомила Кривошиева, Управител на Фондация "Дивите Животни"