За стълпотворение на полиция пред известно заведение в Пловдив в момента сигнализира читател на Glas.bg. Той разказа, че снощи от там са се чували силни викове и е имало бой. 

Оказа се, че е станало меле между фенове на Локо Пловдив и полицаи на оживения булевард под тепетата, съобщи TrafficNews. В резултат на него петима от феновете са арестувани, а един полицай е пострадал.

Сблъсъкът е станал на бул. „6 септември”, когато група фенове на „черно-белите” влезли в пререкания с цивилни полицаи. Последвал бой, като един от служителите на реда е пострадал. Състоянието му не е сериозно. Последвали арести, като в момента са задържани петима от ултрасите, участвали в боя.

Преди самото меле въпросната група е влязла във физически сблъсък и с фенове на Ботев. Очевидно дългата футболна пауза заради коронавируса не е охладила страстите на феновете...

ОБНОВЕНА: В този момент тече акция на пловдивската полиция. Очаква се до края на вечерта още 10 ултраси на футболния клуб да бъдат арестувани. Те са били заедно с останалите задържани фенове. 

Очаквайте подробности!