Това е Айра след няколко дни ще навърши 7 месеца. Айра е порода кане корсо, има всички необходими ваксини и е вътрешно и външно обезпаразитена. Живее в София в апартамент, глезена е и дори спи на спалнята.

Айра има невероятен благ характер и е уникален домашен любимец. Тя живее в семейство, в което има дете с аутизъм. С времето детето не приема кучето и започва да става агресивно към Айра.

Пиша този пост по молба на майката на детето. Тя иска да подари Айра на любещи стопани, които ще й дават много внимание и любов.
Много моля всеки, който има желание да осинови Айра, да се свърже с мен на лични. След като се уверим, че кандидат-стопаните са най-подходящи, ще изберем един от тях!

Ако не желаете Айра, моля поне я споделете на стената си!

Това написа млада жена от София, която познава лично красивата Айра и вярва, че по Коледа стават чудеса. Под поста й веднага се зароиха коментари, които хвърлят още светлина върху случая:

Чудесна порода, бих се изненадала, ако бяхте споделили нещо лошо за нея. Моля Ви, не я давайте на непроверени хора!!! Това създание има нужда от топлина и любов! Особено при обстоятелствата. 7 месеца... навлиза и в пубертета... трябва улегнал човек, който има опит с големи породи.

Само не я давайте на хора с мъжки кучета или в провинцията, защото мислят само за развъждане. Късмет на момичето!

Престанете с това "не я давайте на хора от провинцията", няма по-голяма глупост! Масово постоянно се търсят домове на животни в София! Аз съм от провинцията, имам три кучета, едно от които е осиновена Лабрадорка "чистокръвна столичанка"!И не, не е раждала, нито ще ражда! Меко казано е нелепо това изказване.

Дайте кучето на някой с опит. Първо я кастрирайте. После търсете отговорни стопани. Да не я видите на улицата в някой приют или в някоя страница, че й се търси дом...

Видно от коментарите, вече има доста кандидати, готови да осиновят кучето. Това обаче още не е станало факт. Вие искате ли Айра?