За пореден случай на агресия на пътя сигнализира потребител на мрежата. Ситуацията се е разиграла на оживено пловдивско кръстовище преди ден.

По неизяснени причини шофьор е бибиткал продължително, действие разрешено единствено за избягване на произшествия. Това е предизвикало 55-годишен пешеходец, който е ударил с длан по покрива на автомобила.

Шофьорът слязъл от колата си и нападнал човека в гръб, повалил го с ритник и продължил да му нанася удари. Единствено намесата на минаващи хора, е прекратила саморазправата.

Жената споделила случилото се е ужасена, че подобна ситуация е завършила с побой.

Надяваме се витовникът да бъде установен и призоваваме към избягване на агресията на пътя.

Ето какво написа очевидката:

"Шофьора на тази кола, преди 45 минути, заради това че пешеходец му удари с длан по покрива на джипа, с цел да накара шофьора да престане да бибитка продължително, слезна от безценното си возило, настигна човека и с ритник в гърба повали на земята пешеходеза, който беше на видима възраст около 55 годишен. След като го повали, продължи да рита беззащитния човек по главата и по тялото докато със съпруга ми и дъщеря ни не се притекохме на помощ да ги разтървем.

Шофьора беше изключително агресивен ... за един удар с длан да слезнеш и да нападнеш в гръб с ритник! После налиташе и на съпруга ми, но не го е удрял! Бития човек избяга, дано да е добре, но ние сме направо в шок".