"Загубихме скъп колега от нашия екип. Прекланяме глава пред паметта на Павлина Гаджева – обичан колега, професионалист и на първо място – един истински човек! Павлина Гаджева е едно от емблематичните имена на Телемедиа. Активно работи от създаването на телевизията до днес. Тя бе редактор на новините, програмен директор, главен редактор на информационния сайт Telemedia.bg, а в последната година и управител на медията. Екипът ни изказва най-дълбоки съболезнования на всички нейни близки и приятели".

Това написаха колегите на журналистката, която преди ден полетя от 5-ия етаж на жилищния си блок в Пазарджик и почина по-късно в болницата, заради несъвместими с живота й травми.

Сигналът за инцидента, който станал на ул. "Есперанто", е подаден сутринта. Тръгвайки за работа съсед открил лежащата в безпомощно състояние 50-годишна жена и се обадил на тел. 112.

Екипът на Спешна помощ пристигнал за минути, пострадалата е закарана веднага в болница, но въпреки усилията на лекарите, малко по-късно е издъхнала.

Криминалисти са направили оглед на местопроизшествието. Разпитани са очевидци и близки на загиналата. Предполага се, че става дума за нещастен случай.

Проверяват се обаче и версиите за опит за самоубийство, както и дали има склоняване към това да посегне на живота си. Образувано е полицейско производство.

Павлина Гаджева ще бъде изпратена в последния си път днес от 12 часа в гробищния парк в Пазарджик.