Боклук, събиран в 100 квадрата апартамент от 20 години, неописуема миризма, дрехи, трупани с десетилетия, мухлясала храна, плъхове и хлебарки. Сметище, затворено между четири стени.

Не, това не е сцена от филм или реалити шоу. Това е дома на едно пловдивско семейство, тровещо живота на поне 50 души в квартал "Кючук Париж".

Повече от 20 години Николина Стоянова внася в жилището си, намиращо се на първия етаж на жилищен блок, пълни торби с боклуци. Камарите са до тавана във всяка една от 4-те стаи на апартамента. От него се стеле неописуема миризма, пълзят хлебарки, мишки и всякакви гадини.

На този тормоз са принудени години наред да живеят 21 семейства.

Припомняме, че в същото жилище преди дни бе открит мъртъв възрастен мъж. Той е съпруг на Николина, която го оставила в купищата боклук дни наред. Стоян Стоянов е бил чисто гол и нахапан от плъхове. Камарата с отпадъци бе толкова голяма, че лекарите от Съдебна медицина не можеха да стигнат до тялото.

Съседите на Стоянови споделиха, че боклуците са трупани от години, а проблемите на хората със семейството не са днес или вчера.

Хората се принудили да наемат адвокат. След консултация с юриста били свикани две общи събрание през 2018 година. На срещите всичките живущи взели решение, че съседката им трябва да бъде изведена от апартамента, а същият почистен, но...

В законоустановения срок семейство Стоянови направили възражение на заповедта. В момента е започнало дело в Районен съд.
Жителите на входа предоставиха редица снимки и видеа, от кошмара в който живеят. Иронично те се шегуват, че живеят в имението на семейство Адамс.

Oще от ситуацията във въпросния апартамент на ужасите може да видите в материала и видеото на TrafficNews