Това лято е малко по-различно от другите лета. Последните няколко години свикнахме да си правим планове за почивните месеци и те да се осъществяват. Тази година обаче обстоятелствата ни попречиха. Заради Коронавируса и неговият ефект върху икономическата ситуация в страната, много хора останаха без работа. Ако и вие сте един от тях и сте попаднали неслучайно на тази статия, то не се тревожете, ще ви кажем защо да вземете кредит не е лоша идея. Макар кредитите да са пари назаем и трябва да се върнат, те са и средства, които могат да ни бъдат от помощ, точно тогава, когато ни се струва, че ситуацията е задънена улица. Последните месеци, почти всички доста често изпитвахме точно това усещане, че сме на улица без изход и не знаем как да продължим.

Защо тегленето на кредит не е лоша идея?

Безспорно, ако са ви необходими пари, можете да попитате роднини или приятели да ви услужат, може да теглите от спестяванията си, ако притежавате такива, а можете и да се опитате да си намерите допълнителна работа. В ситуация обаче, като тази това лято, много вероятно е роднините ви и приятелите ви да са в същото тежко финансово състояния подобно на вас. Те също може да са си загубили работата и да се притесняват как ще си покрият сметките. Възможно е и да имат заделени пари, но да не искат да ви ги дадат, защото ги е страх, да не им потрябват съвсем скоро. Ако пък се опитате да си намерите допълнителна работа е напълно вероятно, това да не стане толкова бързо. Много от работодателите също не бързат с наемането на персонал, точно защото не искат да рискуват от инвестиционна гледна точка.

За много хора, единственият избор е да кандидатстват за кредит, който да им помогне да покрият разходите си. Бързите кредити днес са достъпни средства, за които е необходимо да имаш само валидна лична карта и сметка по която да ти се преведат средствата. Това са изключително малко изисквания, спрямо онези, които се поставят от банките. При тях често кредитополучателят трябва да представи постоянен трудов договор или някакъв вид гаранция, че ще върне парите в срок.

Къде да кандидатствате за кредит с изгодни условия?

Кредитната фирма Mini Zaem е от дълго време на пазара и е спечелила доверието на своите клиенти. Тя е социално ориентирана и регулярно провежда промо кампании, които имат една - единствена цел - да бъдат от полза на техните клиенти. Лятната промо кампания за бързи кредити, която от небанковата финансова организация стартират всяка година, има основната задача да даде възможност на клиентите (нови и редовни) да могат да получат бърз или кредит на вноски при облекчени условия и с приличен процент намаление от разходите.

Тези облекчени условия се изразяват в намаление 15% на разходите по всеки кредит. Като това се отнася за кредитополучатели, които са били клиенти на фирмата, както и за такива, които не са се възползвали досега от техните услуги. Промоционалният период е достатъчно дълъг и всички, които се нуждаят от средства това лято могат да си ги подсигурят. Може да се кандидатства за летен кредит с 15% отстъпка от 25.07 до 15.08.2020 г.