Жена от Варна изригна в социалните мрежи след случка с нея в тоалетна в града. Тя моли потребителите на социалните мрежи да коментират ситуацията, в която е изпаднала. Ето и историята:  

Разхождайки кучето си в Морската градина, решавам да ползвам тоалетната на Флората. Наближавайки входа към мен се запътва мъж, на около 45-50 год., около 50-60 кг., видимо в нетрезво състояние и ми говори нещо, но първо не му се разбираше какво и второ много рязко ми навлезе в личното пространство, което силно ме изплаши и тъй като видях, че има и друга жена в тоалетната влязох при нея, но въпросния господин продължи да ме притиска и застана на входа на тоалетната, което засили уплахата ми и кучето, което взех в ръце не спираше да лае към него, но това не го притесняваше въобще.

Той продължаваше да иска нещо, предполагам пари за да си купи алкохол. Моят опит показва, че давайки пари не им решавам проблема, а напротив подкрепям го. Това е друга тема!!! Освен това ме е страх ако си извадя портфейла да не ми го грабне, защото и такъв случай съм имала. Помислих си да се обадя на 112, но ситуацията се развиваше толкова бързо, че не можах да реагирам с телефона. Повиших му тон да не ме докосва и да се махне от входа на тоалетната и да не е посмял да влезе вътре, защото отсреща е мъжката тоалетна и той няма място при нас.

Та ето тук е и разковничето на моето питане. Докато това се случваше имаше няколко мъже, които влизаха в мъжката тоалетна, която е точно срещу дамската, и станаха свидетели на случващото се, което беше повече от ОЧЕВАДНО - мъж в нетрезво състояние е притиснал две жени в женската тоалетна и те са видимо изплашени от случващото се. Та питам аз “Защо нито един от тези мъже не дойде и не се опита да ни помогне?” Разбира се без насилие. Самото присъствие на един мъж в този момент щеше да свърши работа. Те минаваха гледаха и отиваха да си свършат нуждите без да им направи впечатление дори, че в този момент две жени се чувстваха като в капан, заради тясното пространство и препречения единствен изход на помещението!

После защо жените били мъжкарани и защо не били любящи, нежни същества. Ами ето го и отговора. Някъде се загуби мъжката енергия и ни се налага да си носим “топките” на излизане! Някъде се загубихме като хора. И после някой друг ни е виновен. Ами не ни е!!! Ние сами градим света в който живеем и в който трябва да живеят и нашите деца.

Категорично НЕ СЕ СПРАВЯМЕ С ТАЗИ ЗАДАЧА!!! И НЕ НИ И ПУКА!!!

Ако някой се чуди каква е развръзката по случая. Една жена се намеси и го избута от вратата!