Сигнал за насилие на дете. Съседи съобщават, че майка системно тормози детето си, а крясъци и плач оглушават целия блок в малките часове на нощта.

Според свидетели детето има следи от удари по лицето си. Нощем се чували страшни викове, крещене, блъскане и падане на мебели. Детето пищяло.

Бащата често отсъствал от вкъщи. Работил нощни смени, а точно тогава майката ставала безконтролна. Последните случаи на насилие според съседи са станали в края на август.

Детето е на възраст между 9 и 10 години. Живущите в блока съобщават, че момченцето имало известни затруднения с комуникацията, а майката изглеждала напълно нормална. Жената била без работа, а вечер ставала изключително агресивна.

Няколко пъти съседи я виждали да седи на стълбите пред входа малко преди полунощ, а детето спяло на цимента до нея. Защо - не е ясно. Не е ясно и за кой град в България става въпрос.

Съседи обаче се притесняват, че момченцето живее в рискова среда. Според тях семейството се грижи за полубездомни котки, които нямат имунизации и се скитат по улиците денем. В дома имало и хлебарки, твърдят живущите в блока.

По случая е сигнализирана е Държавната агенция за закрила на детето.