Момче от Пловдив разказа потресаващ разказ за преживения ужас в общинската болница "Св. Пантелеймон" в Пловдив. 

Ето какво споделя той. 

Втора градска болница, кв. Кючук Париж 18.00 часа , след като отрязах част от пръста си в инцидент, отидох във втора градска болница при което ме пратиха на 3тия етаж там ми казаха, че лекар който да ме прегледа няма и ще дойде в 7 часа и ме пратиха до първия етаж(спешното) за да взема бележка за хирургията.

Когато отидох там ми казаха, че лекарите са в болницата, но си предават смяната, отидох да звънна на звънеца пред кабинета някаква госпожа започна да ми крещи, че имало човек.

Изчаках почти един час и някакъв лекар излезе от спешното попитах го за бележка при което ми каза да седна да чакам или да си напускам болницата при положение, че имаше 1 жена която чакаше освен мен и нея не приеха, а жената не можеше да стои права от болки, премери ми температурата, и ме прати в друга болница когато го попитах защо започна да се държи грубо и да се заяжда накрая ми отговори , че лекаря го няма и ще дойде в 8 и да отида другаде след като чаках 1 час лекаря да дойде в 7 ! Изключително грубо държание, лъжат за това дали изобщо този лекар е в болницата и кога ще дойде, ако не е. Това е отношението към човек с спешен проблем!