Таксиджийката Миролюба Бенатова, която преди месеци бе журналист в Нова тв, отрече, че ще се присъедини към медийния проект на новоизлюпения политик Слави Трифонов, който пък доскоро се подвизаваше на екрана на конкурентната на Нова – bTV.

Eкранът й е тесен! Миролюба Бенатова върти геврека, кара такси из София СНИМКИ

"Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов", написа Бенатова в пост в социалната мрежа, който се казва: "Конспирация Слави".

"Имахме един разговор преди месеци, по негова инициатива. Може би е въпрос на стил, но Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен. Обясни ми, че "винаги съм била виновна за всичко, че не съм наясно със себе си и други подобни, "мотивиращи" тези, от които не разбрах защо ме е поканил.

Все пак каза, че ме потърсил, понеже съм "шило, което не стои в торба". За работата по същество стана дума бегло. Беглото предложение включваше подобни условия, които вече неотдавна отказах. Реално нямахме среща. Така отговарям на всички, които се вълнуват от темата. И на тези, които отново - традиционно, усърдно и невинаги безплатно, разпространяват лъжи по мой адрес. Аз продължавам да шофирам и да си пиша в свободното време. Това е моето хоби, както вече имах възможност да споделя", пише Бенатова.

След екрана – зад волана… Изповедта на таксиджийката – Мюролюба Бенатова