Забързано ежедневие. Тръгваш някъде из големия град, хващаш такси, за да стигнеш по-бързо. В общия случай очакваш просто да стигнеш жив и здрав. Не очакваш много от таксиметровия шофьор, освен аромат от димящи цигари.

Но не винаги е така. Във Варна можеш да останеш много приятно изненадан от отношението на един шофьор от водеща таксиметрова компания.

Той не превозва просто пътници. Той се грижи за техния комфорт само срещу... една усмивка.

На задната седалка на колата му има лакомства - бонбони, солети, минерална вода. Има и мокри кърпички, а до тях бележка, на която пише: "Всичко това тук струва само една усмивка".

Впечатлена жена разказа преживяването си в социалните мрежи.

"Повиках такси онлайн. Дойде номер 633 на популярна във Варна компания и останах много приятно изненадана от това, което видях. На седалките имаше бонбони, минерална вода, мокри кърпички и всичко това стуваше не една усмивка ами много повече. Явно не е толкова трудно да създаваме добро настроение един на друг", казва тя.

Водачът на това такси остава за пример, който ние популяризираме с надеждата и други таксиметрови шофьори да третират подобаващо своите клиенти, а и не само. Добрината е заразна, а тук има много от нея...