Около 4000 лв. са нужни за спешна операция на тазобедрената става на кондукторката от „Бургасбус”, която пострада сериозно при тежката катастрофа между микробус и украински ТИР край Лесово. Колеги на 32-годишната Веса Ганчева са подели кампания за събиране на средставата и молят всеки, който има възможност, да се включи с дарение.

Пострадалата бургазлийка е на 32 години и е майка на две деца, а семейството й няма възможност да плати сумата за операцията, която трябва да се извърши възможно най-бързо, за да се гарантира успешното оздравяване на ранената жена. Интервенцията предстои да бъде извършена преди края на идната седмица.

Решетки за тираджията от катастрофата край Лесово ВИДЕО

До 20 г. затвор за шофьора на тира от кървавата катастрофа край Лесово

Припомняме, че тежката катастрофа, при която в спрял безпричинно край пътя украински ТИР се заби българският микробус се случи на пътя между Елхово и Лесово малко преди 6 ч. на 9 октомври. Тежкотоварният автомобил не е бил с пуснати аварийни светлини, бил е напълно невидим в тъмното. Трима от пътниците в микробуса загинаха на място, а друго 16 бяха ранени тежко, сред тях е и 32-годишната Веса Ганчева.

„Колегите на жената сами подеха кампанията за събиране на средства, което е изключително похвално. На трите терминала на „Бургасбус” в Бургас – тези в жк „Меден рудник”, жк „Славейков” и жк „Изгрев” са поставени кутии за дарения, а отделно с това е открита и банкова сметка”, каза управителят на „Бургасбус” ЕООД  

Сметка за дарения:

Банка ДСК Бургас
IBAN: BG09 STSA 9300 00 17 56 65 31
BIC код: STSABGSF
Титуляр: Веса Калева Ганчева