Сияна преди и Сияна сега.

Сега си представете, че сте родител на едно 4-годишно дете, което прекарва 1 месец в болница съвсем само, за да се бори за живота си. Само! На 4 години. Без игри и без приказки за лека нощ.

Премахнат е единият й бъбрек заради "тумор на Вилмс". След проведени химиотерапия и лъчетерапия се появява нов 4-сантиметров тумор. С разсейки в белите дробове. Лечението продължава и сега, но заболяването е агресивно. И като всяка майка, и майката на Сиси търси най-малката надежда за спасение. А тя е спешно лечение в Израел. 

Това написа в социалните мрежи приятелка на семейството на момиченцето. 4-годишната Сияна има нужда от помощ, за да живее. 

"Най-голямата болка в живота на една майка е детето ѝ да не е добре и да има спешна нужда от подкрепа! Сумата е огромна за нас, немислимо е да се справим сами! Молим ви за помощ, молим ви за надежда за нашата четиригодишна Сияна! Молим се и на Господ тя да има шанса да изживее своето щастливо детство и да порасне голяма и прекрасна млада дама!", обръща се майката на Сияна към хората с големи сърца.

Можете да помогнете на Сияна с DMS SISI na 17777 или чрез платформата helpkarma