Граждански протест е планиран за тази сутрин от 8 часа пред сградата на КАТ София.

Причината – поредното документирано нарушение, извършено от автомобила на баскетболния треньор и ръководител на футболния "Левски" Константин Папазов.

В призива за протест, разпространен чрез Facebook,  няколкостотин потребители са заявили присъствие, а хиляди други интерес към събитието.

Над 300 души искат Тити да остане без шофьорска книжка!

Гражданите искат да бъде отнета шофьорската книжка на Папазов заради безбройните видеодокументирани нарушения. Те ще питат и за оставката на шефа на КАТ София.

Припомняме ви, че на 4 септември джипът на Папазов бе заснет как прережда колона за ляв светофар на Румънското посолство, след което взима завоя на червен светофар.

Пак на червен светофар, пак Тити зад волана. Пак ли само глоба? ВИДЕО

Нарушението се случва в близост до зала "Универсиада", където Папазов тренира баскетболния "Левски" и на метри от Първо Районно полицейско управление.

Впоследствие стана ясно, че не той е шофирал, но на съвестта му тежат купища други нарушения, след като преди няколко месеца той бе заснет как минава с джипа си през кръстовище в София на червен светофар, и то с висока скорост, за което му беше съставен акт от 100 лв.

В друг момент Тити бе заснет, спрял с автомобила си на велоалея. Освен този запис, граждани са снимали автомобила му паркиран на тротоар, в тревни площи, както и на пътното платно.

За последните 3 години и половина Папазов има 13 фиша, а общата сума с глоби към КАТ възлиза на 3000 лв.

Ех, Тити! Пак ли? СНИМКИ