"Пиши к*р и да си бегаме!" - една крилата и изключително популярна за българското общество фраза... за съжаление.

Нашумя в последно време и се превърна в еталон на българската простотия, докато в същото време отразява и дълбоката криза на екзистенциалната действителност в страната ни.

Знаете ли какво още нашумя в полседно време? Е-тротинетките, разбира се. Всички говорят за тях. Колко били удобни, колко били неудобни. Колко са скъпи, колко пречат на движението, колко улесняват придвижването. А насам, а натам.

Но да се върнем на екзистенциалната криза в страната ни. Тя успя да въплъти в себе си популярната фраза, с която започнах този текст и същевременно... електрическите тротинетки.

Вече станахме свидетели как няколко от тях бяха откраднати, други бяха захвърлени по кофи и тоалетни, трети натоварени в багажника на някой "Голф".

Не и днес! Днес по тях беше написана дума, отразяваща неприличната версия на мъжки полов орган... с бяла боя.

Искаме развитие и нововъведения, а сами ги опорочаваме. Без възпитание и култура резултатът може да бъде само един - превъзходно падение!

Нехранимайковци, простаци и какво ли още не... Пишете к*р и да си бегаме!

Екипът на Glas.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видеа за нередностите в града, както и на тези, които разказват истории за добри и лоши прояви, които ни заобикалят. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било събития, нарушения, добрини или интересни случки – изпращайте ги на имейл: [email protected] или ни пишете във фейсбук страницата ни.