Приятелите и родителите на Дарин продължават да се лутат в смъртоносния лабиринт, който отне живота му.

Те твърдят, че младият мъж, който бе открит обесен на 6 септември край Драгалевци, е бил вечно усмихнат, щастлив, с мечти за бъдещето си, а не депресиран и унил.

"Купи бонбони на гаджето си и говори с нея в деня преди да изчезне, правеше си и други планове", спомня си майка му Тони пред "168 часа".

Приятелка на Дарин: Ти, злощастно изчадие, да усетиш болката на майка, изпращаща детето си в рая!

А съдбата на младежа беше обвита в пълна мистерия дни наред, след като той изчезна на 26 август. Единственото, което близките му тогава знаеха, е, че колата му е открита в района на Окoлoвpъcтния път нa Coфия. В нея полицаите нaмepиха само смаpтфона мy, но нe oткpиха cлeди oт нacилиe.

Погребват Дарин утре. Баща му се сбогува "с най-добрия си приятел" с разтърсващи думи

За последно 22-годишният Даpин е видян от свои пpиятели в Самоков, където заедно с тях бил на кyпон. Оттам той си тpъгнал с кола към София, където следите му се губят.

Познати на момчето не спираха с апелите в социалните мрежи за помощ в откриването му. За съжаление, развръзката не беше никак добра - Лазаров беше намерен обесен, което шокира всички негови близки.

"Неочаквано за нас и неприсъщо за него", определят случилото се роднините му.

В дните преди да стане ясна кошмарната съдба на Дарин, близките му се колебаеха между няколко сценария. Никой от тях обаче не включваше самоубийство, тъй като преди това той не е давал индикации, че може да извърши подобно нещо. Те все още не могат да повярват, че момчето само е посегнало на живота си.

Седмица мистерия: Откриха колата и GSM-а на Дарин, от него – ни следа!

Пред майка си Тони той никога не е споделял да има някакви проблеми, които да го притесняват изключително много. Самата тя също не е усетила нещо смущаващо в поведението му, за да му предложи да тръгнат на психолог. Изчезването му пък било абсолютна изненада за всички, които го познават, тъй като досега никога не се е случвало.

За сина си Тони казва, че винаги бил усмихнат и весел. Същото виждали и най-добрите му приятели. Никой от тях не може да каже, че Дарин някога е бил тъжен и в депресия.

Жестока развръзка: Изчезналият Дарин Лазаров бе открит обесен!

Щастлив изглеждал и преди фаталния ден. Казал пред майка си, че се е свързал с приятелката си и й е купил бонбони. Вечерта отишъл на купон с приятели в Самоков. Малко по-късно си тръгнал, а оттогава следите му се губят. На партито също не изглеждал притеснен, даже напротив - забавлявал се както обикновено, пускал шеги и бил в много добро настроение. Правел планове и за следващите дни, което тотално противоречало на самоубийството.

Останалата част от групата, с която се видял в Самоков, отхвърлят вероятността момчето да е посегнал на живота си след голямо количество изпит алкохол. По думите им на събирането Дарин категорично отказал да пие, тъй като бил с колата си и по-късно трябвало да шофира. Самият той бил изключително изряден в това отношение. Все пак учел в Академията на МВР в София.

Да стане полицай, мечтаел още от малък. Веднага след като приключил със средното образование, решил да сбъдне мечтата си. Пред близки приятели споделял, че вземането на изпитите и приемът му са едни от най-хубавите моменти в живота му. За да завърши тази година, му оставали само още три изпита.

След изчезването му пред властите негови колеги от академията също обяснили, че нямат никаква информация какво може да се е случило с Дарин. Те били поредните, които потвърдили, че той не е променил поведението си в последно време и не са забелязали да е изпадал в някакви кризи, които може да са го подтикнали към крайности.