Студентката от Аграрния университет в Пловдив Людмила Андонова, която се прочу с песента „Трепни”, докато управлява своя тир, продължава да практикува професията, научи Glas.bg. Момичето изкарва честно прехраната си, след като преди две години беше заловена заради търговия със забранени "земеделски култури". Живеела в един от блоковете на общежитията на Аграрния университет "Чайка". Задържана е при акция на пловдивската Криминална полиция. Полицаите бяха арестували също приятеля й Любомир, който й доставял стоката.

Разследването бе установило, че трима обвиняеми са държали в квартира и в автомобилите си в Пловдив, различни количества наркотични вещества – над 2 килограма марихуана, както и екстази и амфетамини, придобити с цел разпространение.

Освен с бизнеса си, Людмила стана известна и с изпълнението на песента на Цеца "Трепни", като записът беше направен в тира, който шофира и събра стотици хиляди гледания в youtube.

Ето какъв беше коментара на Людмила след случилото се:

"Е, бивало и да не ме оплюят!!! Поне да пишат истини в тея вестници!!! Да, направих една грешка в моя живот, която никога няма да си простя, но да я оцветяват по този начин…нямам думи!!! Аз не съм престъпник и никога няма да бъда! Хората видяха, че аз съм човек на изкуството и не бих навредила никому! Когато човек греши веднъж има и прошка! Ето аз си взех наказанието и продължих напред! Развивам се макар и в не до там престижна професия, но съм добре! Обичам си работата и ще продължавам в същия дух! Правете сензации на мой гръб, но вече не сте интересни! Дори да сте лоши с мен нека Бог да ви закриля от такива като вас! НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ НИЩО".