Цирково изпълнение в софийското метро шокира столичани. Това е от онези случки, които с любопитство гледаме в социалните мрежи. Но те пък се случват там, далеч на Запад. Оказва се, че и в България има подобни изпълнения.

Напълно обикновено пътуване в столичното метро се превърнало в зрелищно събитие, след като една напълно случайна пътничка решила да изпълни няколко акробатични номера.

Когато се качили от последната спирка на една от линиите на столичното метро, пътниците не подозирали, че в един момент момичето ще започне да се катери и да се преобръща пред погледите им.

Оказало се, обаче, че дамата никак не е случайна. Акробатката била актрисата Теди Русева. Тя решила да следва мечтата си. Още от дете бленувала да се качи на голямата сцена, завършила актьорско майсторство и дори си партнирала с едно от големите имена в българския театър - Цветана Манева.

Освен в театъра, тя се изявява и под сценичния псевдоним Тиара като асистентка на илюзиониста Зайн, с когото подготвят второ национално турне след успешното "Вълшебствата на Зайн – Остани в България, промени България".