Пловдивчанин снима в какво окаяно състояние е дворът и по-точно колко са опасни дърветата в старото му училище - ОУ "Стоян Михайловски" в пловдивския район "Южен". На снимките, които ни изпрати нашият читател, се виждат зеещи шахти и дупки, където не само може да падне дете, но изгнилите и неподрязани дървета могат да направят голяма беля.

"Нямам идея ръководството на това училище къде гледа и не взима мерки, дайте популярност, защото от такава, меко казано, немърливост може да стане голяма трагедия, а тогава ще е късно...

Това се намира в самия двор на училището до оградата и в непосредствена близост до класните стаи... Няма да коментирам състоянието на тротоара и дърветата до самата ограда. Това касае безопасността на деца, как може такава безстопанственост!? Просто съм изумен и втрещен!", пише читателят на Glas.bg.

Надяваме се, че училищните власти ще се самосезират от сигнала на пловдивчанина и ще вземат бързи и адекватни мерки. Защото няма нищо по-важно от това децата ни да са в безопасност, докато посещават учебните занятия, нали? А Glas.bg си запазва правото да провери дали и кога ще се случи това.