Премиерът: В България има три "Бугати”-та като на Роналдо

Премиерът: В България има три

Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на Южната дъга. Малко преди това, той поиска справката от директора на столичната полиция Георги Хаджиев, който беше на мястото с един от 60-те нови мотора на дирекцията.

По време на живото предаване във Facebook, премиерът коментира и думите си, че бизнесмените трябва да продадат скъпите си коли.

"3 "Бугати"-та има в България, като на Роналдо", заяви премиерът.

"Като казах някои бизнесмени да намалят ролс-ройсовете, за да запазят работниците - с какво съм ги обидил? Исках да защитя работниците. 84 "Ролс-ройс"-а, 241 "Бентли"-та, 123 "Ферари"-та, 54 "Майбах"-а, 22 "Макларън"-а, 87 "Ламборджини"-та, "Мазерати"-та - 311, "Хамър"-и - 280, "Ягуар"-и - 400, "Порше"-та - 5000", зачете от листа Борисов и продължи по пътя си.

"Като спрем да снимаме на живо ще ми дадете и на мен да покарам мотора", пошегува се премиерът с директора на столичната полиция. И го предупреди да внимава да не падне като кара, че ще стане хит в социалните мрежи.

Използваме хубавото време и по-малкия трафик по пътищата, за да поправим мостовете по магистралите. Това обяви премиерът Бойко Борисов, преминавайки по АМ "Тракия".

"Хем си помагаме с времето, хем тези хора не са на борсата", отбеляза Борисов. Според него, ако всички върви наред, ремонтите на 5-те моста на магистралата ще бъдат завършени. Премиерът се запозна с основните строителни дейности по магистралата. Той изрази възмущението си от старото строителство.

Работниците на обекта го увериха, че ремонтните дейности би трябвало да приключат до края на май. От своя страна Борисов изрази надежда през май да отворят хотелите и ресторантите.

Напишете коментар
captcha
Вашите коментари през Glas.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

Георги Иванов 16:43, 12.04.2020

А човекът с каскета има ли този списък!? И ще попита ли КОЙ как ги е придобил!?

Oтговора0
Отговор

Виж още

Продажбите на нови автомобили в ЕС се свиха през март 2024 г. с 5,2% спрямо
Моторното масло, използвано в двигателите с вътрешно горене, се използва за
Разходът на гориво е един от основните параметри, от който се интересуват
Застрахователният институт за пътна безопасност (IIHS) на Съединените щати
Европарламентът прие на първо четене нови правила, засягащи шофьорите в ЕС.
Автономните автомобили са толкова технологично напреднали, че променят начина,