Мъж, който боядисва автомобила си с… мече на пъпа на София стана хит в социалните мрежи.

Всичко това се разиграва по обед на столичния булевард "Мария Луиза", а червеното "бижу" е социалистическо – съветска "Лада Самара".

Разбира се коментарите под поста във Facebook са стотици, като в голямата си част са на хора, които се присмиват на уменията на бояджията. Други откровено го защитават, защото боята на една кола при майстор струва поне хилядярка, а трети пък разкриват нелеката съдба на мъжа, подхванал мечето в "направи си сам".

Вижте!

Кристиян Пенков напада негативно коментиращите: Кво се ебавате, за тва има възможност, тва прави. Важното е, че има желание да я поддържа и му е кеф.

Иво Владимиров също се включва в защита: Кво ви бърка човека какво си прави колата, закарайте си вашата и дайте 1000 лв. да я боядисат . С това разполага, това прави!

Valentin Rumenov Iliev настоява: Не е срамно това, срамно е, че му се налага така да го прави, вместо да си я закара с кеф някъде да му я боядисат, положението ни е срамно и жалко! Евала на човека!  

Светослав Г. обаче контрира: Срамно е че трябва да му търпим кошника и мръсните изпарения по софийските улици. Да не говорим, че сигурно плаща по-малко данък от някоя нова кола, която покрива последните евро стандарти.

Diana Dudeva не се дава: И к'во... Боядиса ли си я човека, боядиса. По-добре ли е от преди, по-добре е. Да не говорим, че тия дето се смеят, повечето трудно събират пари за билетче, какво остава да си поддържат колата.

Краят на спора слага Neshi Balkanska: Гордея се с този мой съсед! Грижи се за баща си, който ходи с две патерици и тази кола са краката на баща му и им върши работа. Велик е! Преди да се подигравате, помислете!