Най-мащабното ежегодно автомобилно събитие и тази година ще зарадва хиляди фенове на марката! 19-ти Национален БМВ Събор се завръща в Пловдив и ще се проведе на 26 септември на Международния Панаир.

Организаторите от БМВ Клуб България подготвят същински празник на сетивата с топ екземпляри от марката – най-новите модели, прецизно реставрирани или тунинговани машини. Хиляди автомобили, интересна програма и забавни игри! Предстоят вълнуващи конкурси, всевъзможни атракции и изненади. 

По стара традиция, още от първите си издания, водещ на събитието ще бъде Владимир Миронов – DJ Monkey, с когото купонът винаги е гарантиран. А заедно с партньорите и изложителите, посетителите на събитието ще се докоснат до всичко ново в услугите и продуктите, за да поддържат своите любими коли във възможно най-перфектно състояние.

Усложнената ситуация с Covid-19 забави, но не отмени най-очакваното събитие в автомобилните среди. Въпреки множеството трудности, организаторите от БМВ Клуб България направиха всичко по силите си, за да го осъществят и да гарантират, че ще се проведе в унисон с актуалните противоепидемични мерки.

Като дълбока благодарност към своите членове и тяхната подкрепа през тази година, БМВ Клуб България им осигурява безплатен вход на събитието. Всички останали ще могат да закупят билети предварително или на място.

В най-скоро време очакваме и подробна информация с програма, конкурси, игри и билети, която ще бъде поетапно обявявана във Facebook страницата на събитието - 19-ти Национален БМВ Събор.