Мъж от Обединеното кралство си купи спортна кола Lamborghini Huracan Spyder, като похарчи почти половин милион за луксозната покупка. Доволният англичанин напуснал автокъщата, но така и не успя да се наслади на новата кола: половин час след покупката мъжът катастрофира и разби луксозната кола, смачквайки я до неузнаваемост. Произшествието е станало в четвъртък, 25 юни, пише The Sun.

В публикуваното видео от местопроизшествието се вижда как шофьорите, минаващи покрай пострадалия автомобилист на спортна кола, му съчувстват искрено.

"Какво е това? Ламборгини?! Ужас!", пита един от очевидците на произшествието, гледайки останките от нещастния автомобил.

Отбелязва се, че инцидентът е станал на магистралата край Уейкфийлд в посока Йоркшир поради механична неизправност на спортния автомобил. Колата внезапно спряла да работи с висока скорост и шофьорът трябвало да я спре рязко, след което микробус полетял в задната част на Lamborghini-то.

В момента на сблъсъка водачът на микробуса получил няколко леки наранявания на главата, сега с него всичко е наред. Шофьорът на спортната кола не е пострадал, поне физически, но колата му трудно може да бъде възстановена. Надяваме се англичанинът да е сключил застраховката своевременно...

Превод: Glas.bg