Според различни данни голяма част от жените и мъжете не са против любовните ласки в колите, но не всяка кола е комфортна за страстните двойки. А в онези, които ще бъдат разгледани по-долу, по-добре е да забравите за секс като цяло.

MERCEDES SMART FORTWO

 

Феновете на тази марка коли знаят, че въпреки миниатюрността на автомобила, пространството е напълно достатъчно за удобно настаняване. Това обаче изобщо не означава, че ще бъде еднакво комфортно за вас по време на сладострастни утехи (с изключение на оралните в полза на партньора). Ако не сте акробат и дамата ви не е гимнастичка, е малко вероятно някой от вас да успее да се преобърне или да опъне крака си върху таблото.

 

MINI COOPER

Това, разбира се, не е Smart, но отпускането за секс тук също е доста трудно. Ако обаче имате опит в заниманията с йога, то тогава интимностите в малката кола ще ви се получат. Дори за екстремните любовници в британския „Мини” е невъзможно да се следват препоръките на Кама Сутра, дори сред най-просветените.

 

RENAULT DUSTER

И така, да видим, какво може да предложи на романтиците познатият всъдеход, освен факта, че за парите си той се движи доста добре през калта. Въпреки че собствениците на Smart и Mini Cooper вероятно биха намерили вариант за интимна близост. Вероятно поза "ножица" в широко отворения багажник ще бъде най-добрата алтернатива (основното е да не забравяте за ръчната спирачка). Въпреки че с известна упоритост и „поза 69“ може да бъде изпълнена, пише auto.blitz.bg.

 

BMW 7 СЕРИЯ

Не бъдете сигурни, че баварската „седмица“, дори в удължената версия е добър автомобил за секс. Да, всичко е толкова шикозно тук, че не му се иска на човек да излиза, но отзад няма това, от което ще се нуждаете. Не можете да мечтаете за място като на диван - в представителния седан има две отделни седалки, а в средата са разположени огромен подлакътник и таблет. Следователно тук може да се адаптира само най-опитният майстор по любовните дела.

 

CADILLAC ESCALADE ESV

С американския всъдеход ситуацията е не по-малко любопитна. Безспорно момичетата ще бъдат във възторг от вашата кола, но опитайте да приласкаете любимата си в салона. Има толкова много места, че даже можете да се скриете, ако желаете. Въпреки че, някой може да види това като възможност да се забавлява в ролеви игри.