След поредица от скандали и събирания Софи и Гринго отново се събраха. Близо десет дни след като гласовитата певица се оплака в районното от тормоз и заплахи от съпруга й, сега почитателите й ги видяха пак щастливи заедно. 

В момента двамата са в Етрополе на обяд. Певицата не скри, че всички наоколо ги гледат с любопитен поглед и са учудени, че ги виждат усамотени и щастливи. 

Припомняме, че Софи подаде молба за развод само два месеца след сватбата. Тогава ромският славей, както е наричана от почитателите си, беше намерена от екипа ни точно в момента, в който попълва жалбата в столично управление на полицията. 

"Гринго не спира да заплашва и мен, и детето ми. Затова се реших най-накрая да подам жалба в полицията, за да не ни притеснява повече. Аз също го ревнувах, но във всяка връзка има ревност. Просто свърши любовта. Той стигна далеч с това, че ме заплаши да ме залее с киселина", каза още пред TrafficNews гласовитата звезда. 

В същото време Гринго категорично отхвърли като несериозни твърдениятa на досегашната си половинка, че е отправял заплахи към нея да я залее с киселина.

Напротив, той до ден днешен изпитвал силни чувства към Софи, но тя пожелала да скъсат. Според него обаче за раздяла виновни били най-вече хора от нейното обкръжение.