Овен

Не си губете времето в размисли и самоанализ, а се оставете на течението без много да му мислите какво ще се случи. Колкото повече се вглъбявате в недостатъците на личните ви взаимоотношения, толкова по-зле ще се чувствате през този ден.

Погрижете се за дълговете си и парите, които дължите на банки и ваши близки. Ако си мислите, че може да си купите лотариен билет и да спечелите голяма сума, която да реши всичките ви проблеми, всъщност вероятността това да се случи е крайно минимална. Слезте на Земята и ограничете ненужните разходи.

Телец

Домакинската работа ще ви зове днес. Ако цяла седмица сте отлагали чистенето, прането, гладенето и подреждането, то днес може да ви се струпа толкова много работа, че трудно бихте се справили сами.

Финансите ви са под контрол и няма опасност да надвишите бюджета си през този ден. Спестяванията ви се увеличават с всеки изминал ден и това ви дава сили да продължите с по-скромният начин на живот.

Близнаци

Денят ще позволи на мечтите ви да се превърнат в реалност. Вие и партньорът днес ще се чувствате като герои от приказките. Ще разберете, колко много се обичате и колко ви е трудно в моментите, когато не сте заедно.

Изкушенията ще дебнат от всякъде днес, но вие сте тези, които решавате дали да купите красиви неща, които сте видели по витрините на магазините, или да се въздържите. Дори да разполагате с повече пари, не забравяйте, че винаги трябва да се придържате към златната среда.

Рак

Днес, може да очаквате спорове и неразбирателства с партньора ви. Вероятно, ви предстои вземането на трудни решения, които касаят бъдещето на връзката ви. Поставете се на мястото на половинката ви и погледнете на проблемите от друг ъгъл, преди да вземете някакво окончателно решение.

Стойте далеч от инвестиции и големи покупки днес. Постарайте се да не харчите пари през този ден и в никакъв случай не давайте пари на заем, тъй като много скоро може да ви изникне някакъв непредвиден разход свързан със здравето. Най-вероятно ще се наложи да посетите стоматолог.

Лъв

Погрижете се за половинката си днес с любимото кафе и закуска в леглото. Не забравяйте и милите думи и целувки. Благодарете на любимия ви човек, че споделя живота си именно с вас и се радвайте на хармонията и любовта в отношенията ви.

Най-накрая днес ще може да се отпуснете след всички рестрикции, които сте си налагали до момента. Финансите ви са с положителен знак днес и може да се поглезите подобаващо.

Дева

Ден за финансова равносметка. Седнете с половинката си и разгледайте всички приходи и разходи от началото на месеца и се опитайте да орежете всички излишни разходи, като си оставите пари само за най-необходимите неща. Спестете пари за голямата си цел.

Колкото и да ви е скучно и отегчитено, днес ще се наложи да влезете в ролята на счетоводител и да правите досадни изчисления. По-добре да свършите тази работа и да знаете с колко точно пари разполагате, вместо да си казвате, че всичко си знаете и ви е в главата.

Везни

Изчистете съзнанието си от всички разочарования и спомени от минали връзки. Освободете се от целия този емоционален багаж, за да внесете ред и хармония в настоящия ви любовен живот.

Това, за което може да похарчите пари днес са козметични и хигиенни продукти. В един момент след кратка ревизия на запасите в банята ви, ще осъзнаете, че голяма част от бялата ви козметика е на свършване и спешно се нуждаете от нови продукти. Посетете близката дрогерия или аптека и си набавете всичко необходимо.

Скорпион

Не позволявайте на тревожността и страховете ви да навредят на връзката ви. Помолете любимия ви човек за подкрепа. Ако има търпението само да ви изслуша дори, ще се почувствате далеч по-добре, че някой разбира проблемите и депресивното състояние, в което сте изпаднали.

Лошото ви настроение днес може да се отрази негативно и на финансите ви. Въпреки, че няма да ви се излиза по магазините, онлайн покупките могат да изпразнят банковата ви сметка за отрицателно време. Не позволявайте на емоциите да ви подтикнат към грешни избори.

Стрелец

Това, което правите най-добре е да защитавате мнението си на всяка цена с подходящите аргументи и доказателства. Опитайте се днес да не водите словесни битки с любимия ви, тъй като има опасност да го нараните и обидите. Подбирайте внимателно думите си и се придържайте към добрия тон на разговор.

Финансовото ви състояние е стабилно към момента. Днес може да направите някои обмислени и планувани покупки, но трудно ще бъдете подведени от недобронамерени търговци, които гледат само собствения си интерес. Вие сте клиентът и последната дума е ваша.

Козирог

Плановете ви за деня в компанията на половинката ви, вероятно ще изискват доста финансови средства, които на този етап не може да си позволите. Не се притеснявайте, тъй като може да си прекарате деня прекрасно, дори когато сте пестеливи.

Проверявайки си наличните пари в банковата карта, днес ще си дадете сметка, че не може да харчите безразборно за каквото си поискате. Ако не си наложите финансова дисциплина, ще трябва да изкарате последните дни от месеца на „хляб и сол“ както се казва.

Водолей

В случай, че партньорът ви е зает със служебни ангажименти, използвайте това време да поговорите с ваши приятели, които са в чужбина. Един такъв разговор ще ви се отрази много добре и ще ви помогне да оцените това, което имате в живота си към момента.

Ако днес ви се наложи да инвестирате в някакъв уред или техника за домакинството ви, проучването и сондиране на мнения е задължително, преди да направите дадената покупка. Отделете си няколко часа, за да прочетете отзивите за различните видове марки.

Риби

Ако не сте обвързани и имате среща тази вечер, то най-лошото нещо, което може да направите е да се представяте за някого, който не сте в действителност. Фалшивият образ бързо ще бъде разгадан на следващите ви срещи и тогава може горчиво да съжалите за лъжите си.

Днес, може да се почувствате предадени от някой ваш приятел, който наскоро ви е поискал пари на заем и постоянно ви се е оплаквал как не му стигат парите. Когато разберете, че този човек разполага с много повече възможности от вас и всичко е една голяма лъжа, ще преосмислите даването на заеми следващия път.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.