Футболист №1 за 2013 година Иван Иванов стигна до трета дивизия у нас. Бившият ни национал се е разбрал с ръководството на Вихрен и вчера започна подготовка с тима от Сандански за новия сезон на Югозападната Трета лига.

При „гладиаторите“ 31-годишният защитник ще се събере с Даниел Златков, с който като юноша е бил съотборник в Македонска слава, пише pirinsport.com.

През пролетта Иванов носи екипа на литовския Паланга, а преди това беше част от втородивизионния турски Алтай. Последният му български отбор беше Берое през сезон 2017/18. Русия, както е известен бранителят, е играл е още за ЦСКА, Локомотив (Пловдив), Алания, Партизан, Базел, Панатинайкос и Арсенал (Тула).

На вчерашната първа тренировка на Вихрен за това лято присъства силният човек в клуба Георги Бачев, но отсъстваше финансовият благодетел Константин Динев.

До дни се очаква да има яснота относно другите нови попълнения на санданчани, които запазват гръбнака на отбора си от миналия сезон. Ясно е, че с клуба се разделят Димитър Петков-Макето, Живко Грозданов и Яни Тусонджиев.