Нищо чудно, че Ким Кардашиян има специален гримьор за тялото си В крайна сметка без козметика краката и седалището на риалити звездата не изглеждат чак толкова привлекателни, колкото на снимките й в Инстаграм.

Фенове се увериха в това благодарение на папараци, които заснеха Ким отзад, по време на нейна разходка из Ню Йорк в тясна и къса рокля. „Портокалова кора’, точно така изглежда кожата на Кардашиян според по-критичните фенове.

 

 

Естествено според други целулитът на звездата е едва забележим а в днешно време така или иначе на почит са пищните форми, като тези на Ашли Греъм например.

Преди няколко години Кардашиян призна, че се бри с целулита с всички сили, но сега губи битката. „Когато съм в Лос Анджелис всеки ден се занимавам със спорт. Тренирам редовно бедрата си, но все още имам целулит. Не мога да направя нищо по въпроса”к, прозна преди време самата тя.

Явно звездата е решила, че като не може да го премахне, няма смисъл да го крие. Важното е да е автентична и все повече хора да се припознават в нея В социалните мрежи обаче Кардашин се поддържа и няма да може да забележите нещо такова върху краката й.