Телецът да не дава воля на гнева, Лъвът да внимава с парите, а Близнаците да не спорят с шефа!

Денят няма да е лесен за Телец, но ситуацията ще се промени към по-добро, ако е разумен и хладнокръвен, пише астрологът в своя хороскоп


Хороскоп за деня – 26 юни 2019, сряда

Това е добър ден за представителите на знак Овен. Подходящ е за неща, които изискват креативност, необичаен поглед към нещата, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Телецът да не дава воля на раздразнението и гнева, да не извършва необмислени действия! Пътуванията са добри, ще бъде приятно.

Близнаците да избягват спорове, особено с хора, от които зависи финансовото им състояние и възможното развитие на кариерата!

На Рака ще му е трудно да се разбере дори с най-близките. Понякога причината за разногласието е просто някаква глупост.

Представителите на Лъв трябва да са по-внимателни с парите! Това не е най-добрият ден за спонтанни покупки и необмислени сделки.

За Дева това е подходящ ден за решаване на важни и сложни въпроси. Финансовата ситуация е благоприятна, възможни са неочаквани парични постъпления. 

Везните трудно ще избегнат малките проблеми. Не са изключени неприятни инциденти, поради което ще трябва да сменят плановете си, да отлагат дела. 

На Скорпиона е възможно да възложат нови отговорности и задължения. Да се опитат да обърнат внимание на възможностите, които предлага този ден!

Стрелецът е по-добре да не форсира събитията, а да им даде възможност да се развиват по свой начин: така ще се избегне разочарованието.

При Козирога се смесват доброто и лошото в калейдоскоп от различни събития и попадаме в лабиринта на трудностите. Представителите на този знак ще са емоционално уязвими.

Водолеят има нужда от малко време, за да се ориентира в ситуацията, за да разбере как е най-добре да действа. Семейните конфликти не са изключени, ще бъде трудно разбирателството с по-старото поколение.

Рибите успешно се справят с решението на всички въпроси. Щастието ще им се усмихне във финансовата сфера, но трябва да знаят как да се възползват от възможностите. 
 


В категории: Хороскоп