Уникално! Бургазлията Михаил падна на колене в Историческия парк във Варна, предложи брак на любимата си Йолина

Михаил и Йолина са заедно вече 3 щастливи години


Двамата участваха в тракийския ритуал за пиене на вино, но планът на Михаил беше съвсем друг

Предложение за брак беляза дългоочакваното откриване на Историческия парк във варненското село Неофит Рилски. Пред очите на стотици родолюбци, дошли да се впуснат в туристическото приключение, бургазлията Михаил Динев падна изненадващо на колене и предложи на своята любима Йолина Стоянова.

Облечен в тракийска носия, Михаил най-накрая се реши да поиска официално ръката на своята избраница, с която са заедно вече 3 щастливи години.

„Като млада двойка обичаме много да пътуваме. На няколко пъти съм умувал къде и как да й предложа брак, но никога не се престрашавах. Първият път бе на площада в Милано, пред Катедрала. После пък в Кападокия не намерих смелост”, споделя Михаил.

Вече година и половина той е част от екипа на Историческия парк във Варненско. Когато разбира, че официалното откриване ще бъде на 22 юни, решава, че именно това ще е датата и мястото, където да направи тази важна крачка.

„Исках да стане в Тракийския дворец. Жената на мой приятел ми съдейства и веднага помогна, като уши тракийска носия за Йолина, а аз бях облечен като тракиец”, посочва още Михаил.

Точно по време на ритуала за пиене вино, който е трябвало да покажат пред първите гости на парка, бургазлията намира смелост и задава най-романтичния въпрос към приятелка си: „Ще се омъжиш ли за мен?”. Макар изненадана и притеснена в този момент, Йолина отговаря три пъти с „Да” на любимия си.

Михаил Динев е финансов консултант в Together, а Йолина Стоянова супервайзър в British American Tobacco.

Повече за щастливата емоция на двамата бургазлии в Историческия парк, вижте във видеото:


В категории: Лайфстайл