Внимание, опасност! Кой отговаря, ако тази изоставена къща убие човек в Бургас?

Постройката обаче вече е в окаяно състояние - покривът пропада, а прозорците й с всеки изминал ден са все по-изпочупени

Призрачната сграда, в която със сигурност с удоволствие би се настанило семейство Адамс, се намира на ъгъла на улиците "Княз Борис Първи" и "Дебелт"

За опасна изоставена къща алармира бургазлийка в рубриката ни "Вашият сигнал до Флагман". Призрачната сграда, в която със сигурност с удоволствие би се настанило семейство Адамс, се намира на ъгъла на улиците "Княз Борис Първи" и "Дебелт" в ж.к. "Възраждане". Тя е необитаема от доста години и се е превърнала в свърталище на бездомници, роми и наркомани. Постройката обаче вече е в окаяно състояние - покривът пропада, а прозорците й с всеки изминал ден са все по-изпочупени. 

"Знам, че може би няма как да помогнат от Общината, но парчета стъкло висят застрашително над главите на нищо неподозиращите хора, преминаващи по тротоара. Аз лично съм виждала как част от стъкло се отчупва и пада на плочките. Страх ме е да си помисля какво би станало, ако отдолу преминаваше човек. От едната страна на улицата е тази къща, а от другата - контейнери за боклук и нова порция изоставени постройки, които се обитават от самонастанила се ромска фамилия. Много моля да бъдат предприети мерки и районът поне да бъде обезопасен, преди да се случи някое нещастие", алармира жената, която живее наблизо.




В категории: Вашият сигнал до ФЛАГМАН