Страшна катастрофа с моторист помрачи снощи пернишкия квартал Мошино. Катастрофата станала снощи, след 21 часа.

Моторист и негова приятелка идвали от светофара на кв. Мошино, посока София, а лек автомобил БМВ излиза от пряката с бензиностанцията, вслючвайки се в движението на главната улица, пише zapernik.com.

Според първоначалната информация мотора първо пада на земята и се удря в БМВ-то. Шофьорката на БМВ-то слиза от колата и започва да бяга. Тя е с тъмна коса на кок, бяла блуза и къси панталонки.

На място има друг лек автомобил – Пежо, шофирано от млада майка, която спира и слиза да помага. Младата жена стоя повече от два часа на място, докато дойде екип на Криминална полиция и докато даде свидетелски показания.

По думи на хора, моториста е полицай. Приятелката му е пищяла неистово след катастрофата. Моторът не е бил техен. Дал им го е приятел – скъпо Сузуки.

Най-вероятно моториста е карал бързо и като видял излизащото от бензиностанция БМВ набива спирачки и се обръща на пътя. Това обаче предстои да се изясни от органите на реда. Жената от БМВ-то най-вероятно е побягнала шокирана и не знаеща какво да прави. БМВ-то е ударено от страна на шофьорската врата.

Линейка откара трупа на починалия моторист, а Пътна помощ взе мотора и лекия автомобил.