Прогресивно! Геят Пит целуна съпруга си и обяви кандидатурата си за президент на САЩ

Целувката на Пит и съпруга му Частен изпраща важно послание на гей децата по света, написа възторжено един от привържениците на кандидата


Сълзи на радост, възторг и бурни аплодисменто украсиха този тържествен акт

Прогресът в САЩ достигна нови сияйни върхове и за пореден път стана ясно, че това е страната на неограничените възможности.
Пит Бътигиг, който в момента е кмет на 100-хилядния град Саут Бенд в Индиана, удари звучен шамар на назадничавите закостенели ретрогради и стана първият ЛГБТ кандидат за президент на САЩ-2020.
Бътигиг държа реч при официалното обявяване на кандидатурата си, а после целуна съпруга си Частен, с което предизвика бурен възторг, аплодисменти и сълзи на радост и упование.
В социалните мрежи заслужено заваляха насърчителни и хвалебствени коментари. Най-после идва краят на отживялото старомодно семейство между мъж и жена и изгрява слънцето пред светлите хомосексуални бъднини.
Том Найт заявил прочувствено: “Целувката на Пит и съпруга му Частен изпраща важно послание на гей децата по света, че могат да постигнат всичко и да бъдат себе си,” пише сайтът Huge.bg. Бодра смяна ще расте, както се вижда.
Питър Фокс пък споделил: “Преди 50 години са се случили бунтовете в Стоунуол. Преди 40 години Харви Милк беше убит. Днес Пит Бътигиг обяви кандидатурата си за президент. Нека не забравяме миналото, което направи всичко това възможно.”
Тези дълбокомислени разсъждения звучат като изискана перифраза на популярния анекдот: “Да си гей преди беше осъдително, днес вече е насърчително, а утре най-вероятно ще стане задължително!”
Съпругът на Пит, г-н Частен написа: “Днес беше невероятен ден. Но най-изумителното беше това, че съпругът ми стана рано, нахрани кучетата, отиде на църква, върна се вкъщи и написа сам тази реч. Той не спира да ме изумява.”
Както е известно, Библията остро осъжда хомосексуализма и го нарича “гнусота”. Но както казва Бай Ганьо: “С дявола сме добре, какво бива и на Господа малко тамян да прикадим!”


В категории: Политика