Бургаският рапър F.O. избухна с новия си албум, съвместен проект със съпругата му Преслава

Всички парчета с качени в youtube, продават се и като физически копия за ценители


В „Митеви“ има 13 парчета, последното, което излезе преди дни бе „Поглед“

Новият албум на рапъра Михаил Митев „F.O.” и съпругата му и партньор Преслава Пеева „Peeva” вече е факт. Озаглавен „Митеви“ вече се продава както като физическо копие под формата на диск, насочен към ценителите, така и онлайн. Това се случва броени дни, след като рапърът пусна и последното парче от албума – „Поглед“.

С думите “Когато музата е всичко, музиката е останалото” започва песента “Поглед”, която излезе на 31 май. Това е датата, на която Михаил и Преслава сключват граждански брак и слагат началото на новия си съвместен живот, поемайки заедно по пътя към музиката. 

“Поглед” е последния сингъл от албума, а почти две седмици след него и самият албум вече е факт. Към песента има видеоклип, който е заснет в “Авиомузей Бургас”. За музиката и обработката на песента се погрижи Росен Йосифов “SnowMuzic”, а с видеообработката, монтажът и заснемането се заеха режисьорът Мартин Петров и екипът на “One More Frame”. Веднага след пускането на песента в YouTube, “Поглед” веднага влезе в Трендинг класацията и дори достигна до “нови предложения” на The Voice.

През 2014, F.O. пуска първия си дебютен албум под заглавието “За хората от другата страна на микрофона”. Албумът имаше изключителен успех в музикалните среди. Михаил Митев засне и  видеа към някои от песнитe, които са включени към албума, като хитовете “Няма чакай” и “Няма да се дам”. Те до ден днешен не спират да трупат гледания в музикалната платформа YouTube.

Пет години след официалното излизане на първия албум, F.O. обявява и втория си албум “Митеви”. През 2017 година, семейство Митеви пуска любовната песен “Личната”, която се превръща в тотален хит в интернет пространството. Тя е част от настоящия им албум “Митеви”. Малко след като всички песни бяха пуснати в YouTube включително и “Поглед”, семейство Митеви официално споделиха в социалните мрежи повече информация за песните на албума и обложката му. 

Траковете са общо 13 на брой, а обложката е вдъхновена от световноизвестната картина на Грант Ууд наречена “Американска готика.” Албумът “Митеви” e вече напълно наличен за слушане както в YouTube, както и на физически копия, които вече са пуснати за продажба. След появата на “Митеви” се очаква да бъде пуснат и трети албум носейки името “До Ре Ми ФО”.
 
Цената на албума е 15лв, а поръчките могат да бъдат направени от страницата във Facebook “Zanimation Store” или от Instagram страницата на “Zanimation_official”.

 


 


В категории: Лайфстайл