Потресаващо! 10-годишни пушат организирано електронни цигари на детски рожден ден

Купонът е от събота край басейна на Флората в Морската градина на Бургас


Родители, знаете ли къде са децата ви? 

В събота около 15 часа наш читател е заснел видео от открития басейн на Флората в Морската градина на Бургас. Изпраща ни го, за да видим как група от шест момчета на възраст 10-11 години пуши демонстративно електронни цигари, някои говорят по мобилни телефони с жестикулации на подрастващи мафиоти. 

Човекът останал потресен от гледката, тъй като в същото време край басейна имало и други по-малки деца, които празнували рожден ден. 

„В един момент почти се бяха омешали – малките, с разлика във възрастта година-две гледаха „батковците”, родителите само се възмущаваха, но не бяха в състояние да им направят забележка, за да не възниква напрежение. Учудвам се кои са родителите на тези момчета, които са оставени без надзор. С какво превозно средство са дошли до басейна? Кой отговаря за сигурността им? Доколкото можех да се ориентирам в обстановката, тези деца с поведение на хъшлаци просто си бяха влезли без родителски надзор, но и трябва да има отговорни от служителите на самия басейн – защо са ги допуснали и не виждат ли с какво се занимават”, пише читателят ни Станимир Стоименов.




В категории: Бургас