Децата на Комодор, родени през 2006-а и по-малки, станаха шампиони на България по водна топка.

Във финалната четворка на басейна в Бургас те показаха, че са най-подготвени, и спечелиха и трите си мача - срещу Левски с 16:3, Черно море 1948 – 11:6, и Черноморец (Бургас) – 14:13.

Треньор в тази възраст на комодорци е Николай Николов, а главен треньор на клуба е Николай Райков.

Талантите на Комодор получи Шампионската купа и златните медали, а другият варненски тим – Черно море 1948, се окичи с бронзови отличия.

„По мнение на новия генерален секретар на федерацията Никола Нанов и новия шеф на съдиите и Владимир Генов, нашият отбор е участвал и в най-зрелищния и ингригуващ мач за сезона - срещу Нептун (Бургас), който спечелихме по-рано във финалната шестица с 21:20. За нас това е огромно признание.”, заяви за „Петел” Николай Райков.

Състав на шампионите от Комодор: Младен Димитров, Божидар Иванов, Богдан Траянов, Иво Славов, Живомир Добрев, Алекс Иванов, Димитър Лозев, Явор Георгиев, Ангел Георгиев, Денислав Ганев, Денис Каракашев, Виктор Петков, Стефан Димитров.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html