Бургаски абсурд! От години няма кой да ремонтира тази лампа пред блок 37 в жк.“Зорница“

Това е лампата, която трябва да бъде сменена, но от години никой не предприема мерки, твърдят живущите във входа


На няколко пъти хората са писали до Община Бургас, но служителите прехвърляли топката към Агенция Пътна инфраструктура, тъй като стълбът бил издигнат на държавен, а не общински път

От години вход 4 на блок 37 в бургаския ж.к.“Зорница“ е неосветен и няма кой да ремонтира лампата пред входа, алармираха живущите.

Те на няколко пъти са писали до Община Бургас, но служителите прехвърляли топката към Агенция Пътна инфраструктура, тъй като стълбът бил издигнат на държавен, а не общински път. От регионалния клон на АПИ пък така и не отговорили.

Преди няколко дни едно от децата бе изплашено от пиян мъж с вид на клошар, който се е скрил в тъмното. Преди време имаше и други подобни случаи. Обръщаме се към Вас с надеждата да съобщите за проблема и отговорната институция да дойде да смени една лампа, която не мислим, че е особено скъпа“, обърнаха се към редакцията ни от блок 37.

Абсурдът е, че ако някой от съседите постави собствена лампа, за да освети входа рискува да бъде глобен от общината, защото няма право да изнася външно тяло на общите части.


В категории: Вашият сигнал до ФЛАГМАН