След алармата на Флагман.бг: Щракнаха белезниците на крадеца на ракия от магазин „Фреско”

Диян Георгиев направил пълни самопризнания, но той е крал и уиски в несебър - знае, че няма да го държат дълго арестуван


24-годишният бургазлия задигна 4 бутилки алкохол

След алармата на Флагман.бг за крадеца, който бе заснет от видеокамери как задига 4 бутилки скъпа ракия от хранителен магазин „Фреско” в жк. „Зорница”, той вече е задържан. Това е 24-годишният Диян Георгиев от жк. „Изгрев”, научи медията ни.

Младежът направил пълни самопризнания за престъпната си дейност, веднага след като униформените от Пето РУ му щракнали белезниците.

Припомняме, че на 10 юни Георгиев напълни раницата си с няколко бутилки твърд алкохол, на стойност 100 лева, мислейки си, че никой не го вижда и напусна магазина без да ги плати.

От магазин „Фреско” поясниха, че след ревизията са установили липсата на 18 бутилки от същия алкохол и подозренията им падат именно върху младежът от видеото - Диян Георгиев. Работата на служите по случая продължава.

Свръхнаглост! Този мъж открадна цял сак с много скъпа ракия от магазин „Фреско“ в Бургас

Преди тази публикация в редакцията на Флагман.БГ се обади служител от магазин Т-Маркет в Несебър, който каза, че безпогрешно познава въпросния крадец, защото е влизал да краде и в неговия обект. Преди по-малко от месец със същата раница, с която е влязъл във "Фреско" Диян е отнесъл 4 бутилки скъпо уиски. Бил задържан от полицаите от РУП-Несебър, но тъй като случаят е маловажен, откраднатото е за твърде дребна сума и няма как да бъде съден за това, той е бил освободен.

Флагман.БГ призовава МВР да присъедини преписката от РУП-Несебър към настоящата преписка и веднъж завинаги да закове наглеца.


В категории: Крими